Hogyan dolgozunk

Szeretünk lépésről lépésre haladni. Nem kérjük, hogy ismeretlenül bízzon meg bennünk, és adjon nekünk nagy megbízást. Előbb bizonyítani szeretnénk Önnek azzal, hogy jutányos díjazásért elkészítjük Önnek a cége reklám és/vagy grafikai auditját. A munka során csak a külső szemlélő számára látható, hozzáférhető kommunikációs eszközöket vesszük górcső alá (pl. logó és egyéb arculati elemek, grafikai megoldások, weboldal, szóróanyagok, off-line hirdetések, eladáshelyi anyagok, ügyfélszolgálat stb.), amelyhez nem kérünk Öntől belső üzleti információkat. Ennek a munkának a megrendelése kevés kockázattal jár az Ön számára, és az elkészült elemzésből láthatja szakmai hozzáértésüket és azt, hogy mennyire tudunk együtt gondolkozni a későbbiekben.

Ha elégedett a munkánkkal, akkor egy magasabb szintre léphetünk, amely már belső információkat is igényel. Természetesen az ily módon tudomásunkra jutott üzleti titkokat bizalmasan kezeljük.
Az átfogó tervek (stratégiai, grafikai) és a márkapozicionálás kialakítása során építünk az eddig elért eredményekre, és nem akarunk 180 fokos fordulatot (ha csak nem muszáj). Az akciótervben fontossági sorrendet állítunk fel (legégetőbb problémával kezdjük és a „jó, ha van” projektekkel fejezzük be).

A folyamatot mindig az Ön igényeihez szabjuk, és csak annyira vonjuk bele a szakmai munkába, amennyire feltétlen szükséges. Igyekszünk a lehető legkevesebb időt elvenni Öntől, hogy azzal foglalkozhasson, amihez ért, ami az üzlete építését szolgálja. A célunk az, hogy megoldásokat kínáljunk, és nem újabb kérdéseket generálunk.

A marketinget sokszor olcsóbb kiszervezni. Megértjük, ha szeretné a jelenlegi marketinges kollégá(ka)t, megtartani. Mi az ő munkáját/munkájukat akarjuk segíteni, és nem pályázunk a helyére/helyükre. Keretet adunk a marketinghez, ötleteket a megvalósításhoz, és igény szerint konzultációs lehetőséget is biztosítunk számukra.
Minket nem korlátoz a napi rutin és a stressz, amivel talán az Ön marketingese is megküzd nap mint nap, ezért kívülről jobban rálátunk a marketingjére, és minden szaktudásunkkal és tapasztalatunkkal az Ön cégének Dinamikus Növekedését tudjuk szolgálni.