Szakmai hátterünk

A bemutatkozást írta: dr. Fekete Andrea

Az elmúlt évezredben Tóth Avanti Péter és én évekig együtt dolgoztunk a világ egyik legnagyobb reklámügynökségénél, a Bates Saatchi & Saatchinál, amely akkoriban piacvezető volt Magyarországon.

Kezdetben az új ügyfelek megszerzéséért voltam felelős, így kb. 40-50 tenderen dolgoztam az ügynökségnél töltött 7 év alatt. Idővel Ügyfélkapcsolati igazgató lettem, és olyan nagy ügyfelek, mint a Bosch Siemens Hausgeräte GmbH, Braun, Johnson & Johnson, Procter & Gamble, Aegon, Budapest Bank, Béres Rt., Tchibo, Zalakerámia kommunikációs feladatainak végrehajtását irányítottam.

Péter Art directorként erősítette a Bates Saatchi & Saatchi Kreatív csapatát. Amellett, hogy sokszor együtt dolgoztunk a tenderanyagok kidolgozásán, Péter olyan meglévő, nagy ügyfelek és márkák kommunikációs anyagát, reklám kampányainak vizuális elemeit tervezte, mint a Mercedes, Mars, Mars/Milky Way, British American Tobacco/Lucky Strike, Honeywell, Pedigree.

Az akkori sikeres közös munka alapozta meg a jelenlegi együttműködésünket.

A Bates Saatchi & Saatchi után mindketten máshol építettük tovább a karrierünket. Péter egy nemzetközi reklámügynökségnél, a GGK Budapestnél folytatta pályafutását, majd két társával közösen reklámügynökséget alapított, ezt követően a Hammer Advertisingnál dolgozott Kreatív igazgatóként, és végül megalapította saját alkotói irodáját.
Jómagam az ügynökségi oldalt magam mögött hagyva a Nestlénél kezdtem el dolgozni a kávé szegmens Senior Brand Managerként, majd a Photo Hall Marketing igazgatói pozícióját töltöttem be. Ezt követően a Wella Professionals Marketing vezetője voltam 8 évig. Az utóbbi néhány évben szakmai tapasztalatot szereztem Marketing managerként kis-közepes vállalkozásoknál pl. Victofon, Gem Morion.

Szinte alig van olyan üzleti szegmens, amellyel nem kerültünk kapcsolatba 20+ éves karrierünk során.