Szakmai hátterünk

A bemutatkozást írta: dr. Fekete Andrea

Az elmúlt évezredben Tóth Avanti Péter és én évekig együtt dolgoztunk a világ egyik legnagyobb reklámügynökségénél, a Bates Saatchi & Saatchinál, amely akkoriban piacvezető volt Magyarországon.

Kezdetben az új ügyfelek megszerzéséért voltam felelős, így kb. 40-50 tenderen dolgoztam az ügynökségnél töltött 7 év alatt. Idővel Ügyfélkapcsolati Igazgató lettem, és olyan nagy ügyfelek kommunikációs feladatainak végrehajtását irányítottam, mint a Bosch Siemens Hausgeräte GmbH, a Braun, a Johnson & Johnson, a Procter & Gamble, az Aegon, a Budapest Bank, a Béres Rt., a Tchibo és a Zalakerámia.

Péter Art Directorként erősítette a Bates Saatchi & Saatchi Kreatív csapatát. Amellett, hogy sokszor együtt dolgoztunk a tenderanyagok kidolgozásán, Péter olyan meglévő, nagy ügyfelek és márkák kommunikációs anyagát, reklám kampányainak vizuális elemeit tervezte, mint a Mercedes, a Mars, a Mars/Milky Way, a British American Tobacco/Lucky Strike, a Honeywell és a Pedigree.

Az akkori sikeres közös munka alapozta meg a jelenlegi együttműködésünket.

A Bates Saatchi & Saatchi után mindketten máshol építettük tovább a karrierünket.

Péter egy nemzetközi reklámügynökségnél, a GGK Budapestnél folytatta pályafutását, majd két társával közösen reklámügynökséget alapított. Ezt követően a Hammer Advertisingnál dolgozott Kreatív Igazgatóként, és végül megalapította saját alkotói irodáját.

Jómagam az ügynökségi oldalt magam mögött hagyva a Nestlénél kezdtem el dolgozni a kávé szegmens Senior Brand Menedzsereként, majd a Photo Hall Marketing Igazgatói pozícióját töltöttem be. Ezt követően a Wella Professionals Marketing vezetője voltam 8 évig. Az utóbbi néhány évben kis-közepes vállalkozásoknál szereztem szakmai tapasztalatot Marketing Menedzserként  pl. Victofon, Gem Morion.

Szinte alig van olyan üzleti szegmens, amellyel nem kerültünk kapcsolatba 20+ éves karrierünk során.